Zonterapi hjälpte mig

Zonterapi hjälpte mig

Hallå, hallå och välkomna till bloggen och till fredagsinlägget som kommer att handla om zonterapi. Jag bor på Kungsholmen och i mina inlägg berättar jag om det mesta jag hittar på här i denna stadsdel, mest om mat och träning men även lite annat blandat smått och gott. Jag har haft problem med hälsan och jag bestämde mig efter åtskilliga besök hos läkaren, besök som inte gjorde att jag blev bättre, att se om inte någon alternativ behandling vore bra för mig. Jag hade läst att zonterapi kunde vara bra, och jag började leta efter zonterapi på Kungsholmen. Jag hittade ett företag som ligger några tunnelbanestationer bort och det är Kvist Reflexologi. 

Sagt och gjort, jag tog mig iväg till det här företaget för att få zonterapi i närheten av Kungsholmen och eftersom det var första gången jag var hos Kvist Reflexologi sa betalade jag bara halva priset eftersom det räknas som en prova på behandling. Det är verkligen bra att man får prova på det en gång för att se om det passar en eller inte, men jag ska säga att jag mådde bättre på en gång efter att jag varit där så jag ska gå tillbaka nästa vecka. Det finns mer än 5000 års beprövad erfarenhet när det gäller zonterapi, och en behandling som har funnits så lång tid hade ju aldrig funnits så länge om den inte hade fungerat. Behandlingen går ut på att omdirigera energierna i kroppen så att energierna går dit de behövs. Jag vill verkligen slå ett slag för det här företaget som vänder sig till alla som vill få zonterapi på Kungsholmen med omnejd. Om ni undrar över någonting som har med zonterapi att göra så tycker jag att ni ska höra av er direkt till Kvist Reflexologi. Kika gärna in på deras hemsida också! 


Kommentarer är stängda.